Examensarbete - Utveckling av containerlogistik

Holmen Paper, Norrköping/Bravikens Pappersbruk
Bravikens pappersbruk utanför Norrköping ingår i Holmen Paper och är ett av världens mest produktionseffektiva pappersbruk med ca 400 engagerade medarbetare. Med avancerad teknik förädlar Braviken den svenska skogen till innovativa specialpapper som bland annat används till magasin, böcker och direktreklam. I skogen växer framtiden. Väx med oss! Your future challenge Bravikens pappersbruk samarbetar idag med Norrköpings Hamn och Alltransport för containertransporter. För att säkerställa en flexiblare och effektivare logistik långsiktigt behöver vi nu undersöka möjligheterna till att förändra dagens utlastningsprocess. Syftet med examensarbetet är att ta fram ett förslag till en alternativ process för containerhantering samt att göra ekonomisk risk- och konsekvensanalys av förändringen. I examensarbetet ingår kontaktytor inom bruk, marknadsorganisation samt Alltransport och Norrköpings Hamn. To succeed in this role Våra förväntningar på er som söker detta examensarbete är att ni är självgående, har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att se nya möjligheter. Under tiden för arbetet kommer ni att ingå i logistikledningsgruppen på bruket och där ni kontinuerligt rapporterar ert arbete och får feedback av den samlade kompetensen inom gruppen. Send your application before: 2018-11-30
Contacts
Amanda Lindh, HR-generalist
011- 236514 amanda.lindh@holmenpaper.com
Mattias Brodén, Chef Verksamhetsutveckling
011236749 mattias.broden@holmenpaper.com

Apply today! Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.


I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

 

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

 


Fields marked with * are required.


 

Gender *


Enter your most relevant jobs for this application
Your title Employer from (YYMM) to (YYMM)


  max 4mb
  max 4mb
Valid file extensions: .doc .docx .pdf .ppt .xls .jpg .wmf .gif .rtf .bmp .png .txt .html .htm
Handling of your application

Read about how we process your personal data.

 

Send your application

When you have filled in and contributed your application you will get a confirmation to the email address you have stated. Your information will only be visible to staff with recruitment responsibilities.

 

If you have questions, please contact rekrytering.info@holmen.com.

Thank you for your application!

 

Your application has been registered. You will shortly receive a conformation to the email address you have stated.

Contact

Iggesund Paperboard
825 80 Iggesund
Sweden

+46 650 - 280 00
info@iggesund.com

Connect with Iggesund

  • Holmen.com
  • Personal data
  • Cookies
  • MyPages
  • Print

© Iggesund 2018